Kakor (cookies) på Ticksters webbplatser

Den här webbplatsen innehåller så kallade kakor (cookies).

Våra kakor och deras användning

På Ticksters webbplatser används en så kallad sessionskaka och även i vissa lägen en "vanlig" kaka. Sessionskakor försvinner när du stänger din webbläsare och sparas alltså inte, medan en vanlig kaka sparas på din dator en längre tid.

Sessionskakan används för att för att hålla ordning på din registrering, försäljning eller köp.

Den vanliga kakan används i förekommande fall för att över tiden samla information om hur webbplatsen används. Denna information används i vårt eget förbättringsarbete och är inget vi lämnar ut till tredje part.

Undvika kakor

En sessionskaka är nödvändig för att kunna genomföra en registrering, logga in eller genomföra ett köp. Väljer du att inte acceptera sessionskakan kan resale.tickster.com sålunda inte användas.

Den vanliga kakan är inte på samma sätt nödvändig för att webbplatsen skall kunna användas, du kan välja att inte acceptera denna kaka och fortfarande använda resale.tickster.com

Vill du inte acceptera kakor kan din webbläsare ställas in så att du automatiskt nekar till lagring av kakor eller informeras varje gång en webbplats begär att få lagra en kaka. Genom webbläsaren kan också tidigare lagrade kakor raderas. Se webbläsarens hjälpsidor för mer information.